Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/bartvanwanrooy.nl/www/cutenews/show_news.php on line 41 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/bartvanwanrooy.nl/www/cutenews/inc/shows.inc.php on line 54 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/bartvanwanrooy.nl/www/cutenews/inc/shows.inc.php on line 54 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/bartvanwanrooy.nl/www/cutenews/inc/shows.inc.php on line 54

Pr 5000 meter

Vorige week een mooi nieuw pr. gereden in Erfurt.
Voor het eerst onder de 7 min. grens op de 5 km.
De 12,5 ronden werden in 6:54 min. afgelegd, leuk om het seizoen mee te beginnen.
We hebben dit jaar veel omvang gedraaid en dat zie je dus ook meteen terug in de tijden.

Nog even een middagdutje doen, en morgen gaan we knallen op het DM ( Deutsche Meisterschaften ) en tussen de afstanden door, het NK Afstanden in Heerenveen volgen !
Posted on 29 Oct 2009 by Bart
Bart in de STEM
In het spoor van vedetten als Sven Kramer en Ireen Wüst glijden twee Oosterhoutse jonkies in de schaatshal van Erfurt fanatiek voor Anni Friesinger uit. Goedkeurend gaat na het laatste trainingsrondje van 27.8 de duim van trainer Gianni Romme omhoog.

Friesinger applaudisseert tevreden ten teken dat de jongens goed werk hebben geleverd. Bart van Wanrooy klapt beleefd terug.

Even later puffen de twee rustig uit in de kussens langs de kant van de baan. De werkelijkheid van de Oosterhouters Daan Rottier (22) en Bart van Wanrooy (21) is de droom van menig schaatsliefhebber.

"We krijgen een unieke mogelijkheid om zelf beter te worden en Anni te helpen in haar aanloop naar de Olympische Spelen. Ik ben zelf net zo gespannen als Anni als ze op het ijs verschijnt", geeft Van Wanrooy aan.Bart van Wanrooy voert de forcing op de schaatsbaan van Erfurt, in zijn kielzog plaatsgenoot Daan Rottier en wereldvedette Anni Friesinger. foto Alexander Volkmann/Digital
Posted on 24 Oct 2009 by edwin

<< Previous 1 2 Next >>

Content Management Powered by CuteNews